• Chlamydia vagy Gonorrhoea

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        valamilyen fertőzést nemi uton kaptam el minden edigi eredményem - sorvad a csípő comb térd izmok kötöszövetek izületek clamidia pneomonia átvészeltséget mutatak ki a véremből lehetséges e hogy ez okoza a szovet izom károsodásomat meglehet álitani vagy esetleg a gonorhea okozhattya mert arra még nem vizsgáltak

        Dr. Rákóczi Éva válasza a nemi betegség témában

        Tisztelt Uram! A gonorrhoea nem okoz izomsorvadást. Mindenképpen autoimmun betegség irányában lenne érdemes kutakodni, életkorára való tekintettel, mert előfordulhat, hogy egy korábbi fertőzés beindított valami rendellenes folyamatot az izmokban. Javaslom, keressen fel egy immunológust, aki ez irányban ki fogja Önt vizsgálni.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2011. május 03., 13:51; Megválaszolva: 2011. május 07., 19:24

      • Kérdések és válaszok a témakörben: