• Fejfájás szemfájás bőrérzékenység

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt dr. Nő/Úr. 4 napja elkezdett délelőtt fájni a fejem, később a bőröm is, belázasodtam és bizonytalan érzés fogott el mintha nem tudnám hogy hol vagyok vagy nem fognám fel az eseményeket. Korán hazamentem, bevettem lázcsillapítót, és 7 kor lefeküdtem aludni. bár nagyon rossz alvó vagyok de este 7-től reggel 8-ig kb 20 percet aludtam.A fejfájás megmaradt és égett a szemem a bőröm is és ez mert 3 napig. Tegnap sikerült kb 6 órát aludnom, de a bőröm fájása és a bizonytalanság érzés még maradt, és estére megint kezdett kicsit fájni a fejem bár az lehet szintén az alváshiánytól. Lázam már nincs. A körzeti orvosom annyit mondott hogy szerinte vírus, de mennyek ideggyógyászatra ha akarok. Pánikbeteg, depressziós és rossz alvó vagyok.Gyógyszereket nem szedek. Lehet hogy ezek megint pszichés zavarok?? vagy a láz miatt vírus? Esetleg valami más lehet? Köszönöm válaszát

        Dr. Veress Dóra válasza a Fejfájás, szemfájás, bőrérzékenység témában

        Kedves Uram, A fejfájás, a rossz közérzet, a bőrérzékenység, illetve a láz, mind fertőzésre utaló jel. A tünetek csökkenése is ezt erősíti meg. Én úgy gondolom, nem kell aggódnia, ezeknek a panaszoknak semilyen köze sincs a pszichés problémáihoz. Az átmeneti alvászavart a tünetek felett érzett szorongás okozhatta, a betegség gyógyulásával valószínűleg ez is rendbe jön.


        Kérdés: 2011. május 02., 18:20; Megválaszolva: 2011. május 03., 14:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: