• Hólyagok a szeméremtest felett

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Szeretném megkérdezni, hogy mi lehet a betegségem? Tavaly óta észlelem ezt magamon, kb. 6-8szor fordult már elő, általában ugyanazon a helyen. A szeméremajak felett kb. 2-3 cm-re középen több hólyag keletkezik egyszerre, amik pár nap, 1hét múlva kifakadnak, és picit ragacsos szerkezetűek. De színtelen hólyagok, és nem fájnak. Nem szőrtüszőgyulladás szerintem, mert nem borotválás után jönnek elő. Ált. 2 havonta keletkezik... Voltam HIV, Hepatitis teszten is, mindkettő negatív. Az orvos mondta, hogy vszínű szőrtüszőgyulladás, de ő már csak akkor látta, amikor kifakadás után varas volt....További Szép Napot! Válaszukat előre is köszönöm! Tóth Vera

        Dr. Gál Mónika válasza a hólyag témában

        Kedves Kérdező! Fájdalmatlan, hólyagfos tünetek, melyek ugyanazon a területen jelentkeznek utalhatnak fix gyógyszerkiütésre például. Ez olyan gyógyszerkiütés, amelyet általában ritkán bevett gyógyszer vált ki. De lehet herpesz genitális is, annak ellenére, hogy nem fájdalmas. Javaslom, hogy friss tünetekkel bőr- és nemigyógyászati szakrendeléshez.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika

        Kérdés: 2011. április 29., 16:06; Megválaszolva: 2011. május 02., 14:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Mi az összefüggés a cukorbetegség és a szívbetegségek között?
        Tudj meg többet az ekcéma tüneteiről, kezelésének módjáról és megelőzéséről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó