• Ég, viszket

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő! A nőgyógyászhoz égető, és erős viszkető szeméremtesttel mentem el, amire ő elsőre mycosyst gynot és pimafucort krémet írt fel, amitől jobb lett, de nem szűntek meg a panaszok. Majd tenyésztést csinált, ami streptococcus agalactiae -t mutatott ki. A párom is elkapta, megjártuk vele az urológiát, antibiotikumot kapott (Doxycylin) és Betadine kenőcsöt, amitől ő már teljesen meggyógyult. Én kaptam Aktil Duo antibiotikumot. Az antibiotikumtól semmi nem változott, még mindig ég, és viszket a külső szeméremtestem. Együttlét után pedig van, hogy meg is duzzad, pedig most az antibiotikum használata alatt óvszerrel védekeztünk is. Próbáltam azóta Canesten combit is. Egyedül a Pimafucort krém egyhít a tüneteken, de mi lehet a probléma? Válaszát köszönöm! Csilla

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nemi betegség témában

        Kedves Csilla! Mindkettőjüknél volt tenyésztés? Azért lenne ezt jó tudni, mert ön gombás fertőzés elleni szereket kapott, párja pedig baktérium elleneseket. Csupán a kórtörténet alapján, felmerült, hogy ha párja meggyógyult a Doxycyclin mellett, akkor önnél is ezt kellene alkalmaznia.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 29., 15:37; Megválaszolva: 2011. május 02., 10:36

      • Kérdések és válaszok a témakörben: