• Mi lehet ez???

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A páromnak a szája televan herpesszel belül aftával a kézfején rettenetes kiütések csuklóig,fáj neki és nem bir semmit megfogni illetve enni sem.Ha a száját nyitja már reped is neki szét,ezenkivül az aranyere is kijött ezért ülni sem tud.Már egy hete csak fekszik és nem is beszél.ilyen rohamok kb 2-3 éve jelentkeznek nála,látszólag akkor miután megiszik akárcsak egy kis alkoholt is.Nagyon lassan múlik el,kb 2-3 hét.De ezúttal sokkal csúnyább mint valaha is volt.Volt már a háziorvosánál akinek ötlete sem volt mi ez volt az sztk-ban szitén nem és ma nem birtuk tovább nézni így bevittük a korházba ahol azt mondták,hogy ilyet még sose láttak és így átküldték egy másik kórházba.Hát ezt nem hiszem el.Kérem adjanak valami tippet,hogyezutánmihez kezdjünk.Mi lehet ez?köszönöm

        Dr. Szanyi Andrea válasza a aranyér, herpesz témában

        Kedves Kérdező ! Bőrelváltozásról látatlanban nyilatkozni nem lehet. Volt-e láza? Szedett-e megelőzően valamilyen gyógyszert? Gondolom a kórházban általános kivizsgálás is történik, hogy mi lehet az elváltozás hátterében és megfelelő kezelést is elkezdenek.


        Dr. Szanyi Andrea
        belgyógyász, háziorvos, geriáter

        Dr. Szanyi Andrea

        Kérdés: 2011. április 28., 12:10; Megválaszolva: 2011. május 02., 11:13

      • Kérdések és válaszok a témakörben: