• Ultrahang lelet

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szeretném megkérdezni,hogy ha most 8X3 mm-es lyymphoglanudulát mutattak ki UH-n a nyakon az vélhetőleg mióta lehet ott- mennyi idő alatt növekszik- ilyen méretüre, illetőleg ha kb 2-3 hónapja voltam hasi UH-n és hónalj UH-n akkor ettől ott akár már most is lehet megnagyobbodott nyirokcsomó? Mennyi ideig lehetek nyugodt,hogy nincs semmi gond?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nyirokcsomó témában

        Kedves Kérdező! Ha az ultrahanggal reakítvanak látták a nyirokcsomót, nem lesz oka aggodalomra. Ez kialakulhat pár nap alatt is, de hogy mióta lehet ott, azt nem lehet megmondani. Egyes nyirokcsomók fertőzés miatt megnagyobbodnak, előfordul, hogy évekig úgy is maradnak.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 27., 22:54; Megválaszolva: 2011. április 29., 11:40

      • Kérdések és válaszok a témakörben: