• Reális esélyem volna HIV fertőzésre?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A (volt) barátom egy utazás során megcsalt egy brazil nővel, nem is egy alkalommal voltak együtt. Úgy tudom, Brazíliában több a HIV-es mint itt. Ezzel a volt barátommal nekem szexuális kapcsolatom nem igazán volt, csak orális szex, de akkor se hagytam, hogy a számba élvezzen (undorodom az ilyesmitől, így amximum előváladék juthatott be), illetve csupán csókolózás történt ezen kívül. Van azonban egy baj: rossz szokásom, hogy rágcsálom a számat belülről és néha kisebesedik. Kaphattam így HIV fertőzést vagy túlaggódom? Egyébként fogalmam sincs, ki volt az a lány, akivel megcsalt, illetve, hogy ő maga fertőzött-e, ez csupán egy feltevés, az immár volt barátommal azóta sem vagyok hajlandó szóbaállni. Válaszát köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a HIV témában

        Kedves Hölgyem! Ha a barátja előváladéka került úgy az ön szájába, hogy az sebes volt, vagy mindkettejüknek sebes volt a szája csók alatt, akkor van esély a fertőzésre. Csináltasson egy HIV-tesztet, az a legbiztosabb.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 24., 21:08; Megválaszolva: 2011. április 26., 13:53

      • Kérdések és válaszok a témakörben: