• hüvelyfertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő/Úr! Fehér,kásás jellegű (nem túrós) hüvelyváladékom van, ami enyhe irritáló érzéssel párosul. A fehérneműmön nem (vagy csaj ritkán) hagy nyomot, inkább tisztálkodáskor érzékelem a tüneteket. Mi lehet a probléma? Pevaryl G 150 mg, Canesten G 200 mg vagy a Gynoxin 200 mg hüvelykapszulát ajánlja? Köszönöm a segítségét!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Hölgyem! Gyakorlatilag bármelyiket elkezdheti használni, ha 5-7 nap alatt nem javul, keressen fel nőgyógyászt!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 15., 08:39; Megválaszolva: 2011. április 17., 11:56

      • Kérdések és válaszok a témakörben: