• Milyen betegségem lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A tüneteim arcon bőrpír,végtagzsibbadás,görcsös vádli,gyakori hidegrázás ,remegés ,hideg érzet a végtagokban,gyakori széklet,rossz közérzet izomgyengeség a lábban A fenti tüneteim vannak az orvosom azt mondta a gerincem mellett becsomósodtak az idegek masszázst javasolt,tüneteim nem javulnak és ezek a "rohamszerüen" főként az esti ,éjszakai órákban jelentkeznek. Milyen betegségem lehet a tüneteim alapján? Én eddig milgammát és gyógynövény alapú immunerősítőt szedtem,tüneteim nem javulnak .Néha jobban érzem magam néha rosszabbul. Milyen gyógyszert javasol amitől jobban leszek. Előre is köszönöm a tanácsát.

        Dr. Rákóczi Éva válasza a hidegrázás, hasmenés témában

        Tisztelt Hölgyem! A fentiek alapján (betegvizsgálat nélkül) fertőző hasmenés lehet, de ezen kívül számos egyéb ok is előfordulhat. A gyakori széklet - ha hasmenéses- okozhatja az összes többi tünetet. De az is előfordulhat, hogy egyéb, autoimmun betegsége kezdődik. Javaslom, keresse fel orvosát újra, és történjék laborvizsgálat, széklettenyésztés.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2011. április 12., 09:24; Megválaszolva: 2011. április 18., 09:52

      • Kérdések és válaszok a témakörben: