• Ánusz csomók

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor! olyan problémám van hogy kb. 2-3 hete felfedeztem az ánuszomnál néhány fehér csomót, mint később megtudtam bőrgyógyászomhoz, ezek ?Angeláris?? csomók, biztosan nem jól írtam, de tuti tudja, hogy mi is ez, majd fel írt Condyline-t h azzal ecseteljek, de elküldött proctolóiára, hogy megvizsgálják beljebb is van -e a condyline miatt elmúlt a nyílásnál, de a proctológus azt mondta h belül is van. ezt írta a papírra: Anosc: Canalis, analisban körkörösen vérzékeny condylomak lathatók. mi most a teendő? mire számítsak ha visszamegyek a bőrgyógyászhoz? belülről el lehet vmi gyógyszerrel tüntetni? ez milyen vírus? a legrosszabb,h ugye majdnem 1 hónapja nem szexelhetek... köszönöm a választ! minden jót!

        Dr. Gál Mónika válasza a condyloma témában

        Kedves Kérdező! Az említett condylomák HPV vírus okozta szemölcsök. Nagyon fontos a mihamarabbi eltávolításuk, mivel továbbterjednek. Hetekig hónapokig lappangva újabb szemölcsöket hoznak létre. A végbélben kialakultak eltávolítása sebészi úton kell, hogy történjen,nem bőrgyógyász végzi, ezért a proctológiára tanácsos visszamennie.


        Dr. Gál Mónika
        bőrgyógyász-allergológus

        Dr. Gál Mónika

        Kérdés: 2011. április 08., 22:52; Megválaszolva: 2011. április 10., 21:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben: