• Nemi herpesz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm!Segitséget szeretnék kérni,már fél éve tartó herpeszem van a nögyogyászom azt mondta,hogy korházba kell mennem leégetettni,mert az ecsetelésre nem reagált!Szeretnék egy orvos cimét vagy nevét kérni,aki foglalkozik ezzel és nem magán doktor!nem tudom hova forduljak,mert mindenki magán orvost javasol.Segitségét előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a herpesz témában

        Kedves Kérdező! Ahol biztosan foglalkoznak ezzel TB kereteken belül az a legközelebbi bőr- és nemi gyógyászati klinika, itt biztos van lehetőség fekvőbetegként is önt kezelni. A háziorvos vagy a kezelő nőgyógyász tud beutalót adni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 08., 11:59; Megválaszolva: 2011. április 09., 18:47

      • Kérdések és válaszok a témakörben: