• Miért érzek melegséget a combomon?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Amikor már lefekszem aludni, néha érzem, hogy a jobb combom, kívülről, "ég". Furcsa érzés, de hamar elmúlt eddig. De tegnap este arra ébredtem, mintha ráöntöttek volna egy vödör forró vizet a lábamra és mintha megpattant benne valami, de a lábamon nem látszik semmi. Se más szín, se dagadás, se semmi. Mitől lehet ez, illetve mi ez? Előre is köszönöm a segítséget.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a neurológia témában

        Kedves Kérdező! Valószínűleg a combot ellátó érzőideg megnyomódott vagy át,átmenetileg nvérellátása károsodott. Szedjen B-vitamint, és ha nem javul, forduljon háziorvosához!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. április 05., 21:54; Megválaszolva: 2011. április 06., 13:02

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó