• Mit ajánl Hepatitis B-re

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot.Azt szeretném kérdezni mit tudna nekem ajánlani Hepatitis B kezelésére.Én Kérpátalján élek nálunk a Proteflazidumot ajánlják az orvosok.De estleg tudna valami másat(jobbat) mondani.A válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Rákóczi Éva válasza a hepatitis témában

        Tisztelt Uram! Sajnos az Ön által említett gyógyszert nem ismerem. Az idült májgyulladás gyógyszeres kezelésére vírusellenes szereket (főként lamivudint) és különböző interferon-készítményeket alkalmaznak hazánkban. A kezelés idején háromhetente ellenőrző vizsgálatok (vérkép és májfunkció-vizsgálat) szükségesek.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2011. március 24., 13:04; Megválaszolva: 2011. március 29., 21:54

      • Kérdések és válaszok a témakörben: