• Mit tegyek?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr. A kérdésem az lenne, hogy sajnos évek ota gombás fertőzésem van a lábamon, ami nem viszket és nem is csunya, csak a körmeim csunyák, de már ki probáltam sok fajta krémet, spay-t és nem tudom mit tegyek, hogy el muljon, kérem ha tud rá valami tablettát, vagy valami szájon át be vehető gyogyszert kérem segítsen. Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel Nene26

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Gombaellenes kapszula/tabletta szedése lehet javasolt, érdemes lenne elmennie mycológiai szakrendelésre, ahol kaparékot tudnak venni, és a panaszt okozó fajt meg tudják határozni, illetve ezek a szerek vénykötelesek, csak orvosi javaslatra írhatóak.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 21., 16:45; Megválaszolva: 2011. március 22., 10:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Szavazzon Ön is, kié legyen Az év praxisa a Kárpát-medencében cím!
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó