• Fertőzés lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! 15 éves lány vagyok, és az a bizonyos szag átérzik a nadrágom azon részén, és nagyon idegesitő. Pedig minden nap fürdök és már többféle intimmosót is kipróbáltam,de semmi hatása, a Dove szappan jobb, de nem teljesen. Anyukám szerint fertőzés lehet vagy allergia valamelyik tusfürdőnkre. Tisztasági betét sem használ. Nem mondom,hogy erős a szaga, és igy nem érződik csak a nadrágomon ha megszagolom. egyszer kipróbáltam kamillával mosdani és jobb lett, de nem tudom mitől lehet ez,hogy lesz e nagyobb koromra tőle valami komolyabb dolog. Nagyon köszönöm a választ!!!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szagos nemiszerv témában

        Kedves Kérdező! Mit értesz bizonyos szag alatt? Hüvelyváladék, esetleg vizelet szagár gondolsz?Egyéb panaszod van?


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 20., 21:57; Megválaszolva: 2011. március 21., 21:48

      • Kérdések és válaszok a témakörben: