• Hepatitis A

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves Doktornő! Apukám már kb. 2 hete rosszul érezte magát, sokat hányt, küldözgették mindenhová, ma derült ki, hogy Hepatits A betegsége van. Az orvosa azt mondta, hogy az unokáit oltassa be ez ellen. Az egyik fiam 2,5 éves a másik 4,5. Ma péntek van, legközelebb szerdán lesz az orvosunk, aki nem izgatta magát, azt mondta, majd utánanéz hogyan kell ezt intézni. A védőnő csak sopánkodott, hogy miért épp most telefonálok, mondtam neki azért mert most tudtam meg, de tanácsot adni nem tudott. Ezért fordulok Önhöz, hogy mi ilyenkor a teendőm, menjek ügyeletre, hogy beadják, vagy ráér, vagy mit kell tennem, mert a gyerekek miatt aggódom. Köszönettel: ggabi

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hepatitis témában

        Kedves Gabi! 3 munkanapon belül válaszolunk, ezért a hosszú hétvége miatt most kerül kérdése feldolgozásra.Holnap oltassák be a gyerekeket, az a néhány nap nem fog gondot okozni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 11., 15:06; Megválaszolva: 2011. március 15., 10:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: