• Milyen fertőzés?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kb 5 hónapja voltam egy prostituáltal azóta be van gyulladva a makkom alsó pereme lila szinű nincs folyás elkezdett sorvadni a far csípő medence környéki és a térd izületem fáradékony vagyok voltam nemi beteg gondozóban ahol:hiv,hpv sifilis,clamidia micoplasma, ureoplasma negatív milyen fertőzés okozhat még sorvadást az automata vérképem is jó lehetséges hogy nem a vérből kéne mintát vetetnem lehet hogy a székletembe van vagy hogy lehet kideríteni hogy milyen fertőzésem van kérem segítsen

        Dr. Bodnár Edina válasza a nemi betegség témában

        Egyik nemi betegség sem okoz 5 hónap alatt sorvadást, ezek a tünetek inkább lelki eredetűek. Forduljon pszichológushoz.


        Kérdés: 2011. március 10., 08:11; Megválaszolva: 2011. március 14., 23:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó