• Mi lehet a baj? Hüvelybemeneti ciszta vagy nemi betegség?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A problémám decemberben kezdődött. A hüvelybemenetnél egy hólyagot vettem észre. Azt mondta a nőgyógyász, hogy herpesz. Kenőcsöt, és gyógyszert kaptam. Egy hét után rosszabb lett, elmentem a nemi beteg gondozóba. Ott azt mondták, hogy vírusos szemölcs, kaptam ecsetelőt, amit nem használtam. Visszamentem az első orvoshoz, aki már akkor azt mondta, hogy hüvelybemeneti cisztám van, amit ott, akkor kiszúrt. A következő napokban fehér, tejfölszerű folyásom volt, de nem a kiszúrt ciszta helyén, hanem a hüvelyemből. Pár nap múlva elmúlt. Kb. másfél hónap múlva megint jelentkezett a szúró érzésem. Megint elmentem az orvoshoz, megint kiszúrta a cisztát. Természetesen megint erős,fehér, sűrű, de szagtalan folyásom lett. Csak most az a baj, hogy egyre erősebb. Mit tegyek, hova forduljak? Mi lehet a bajom? Válaszát előre is köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a nemi betegség témában

        Kedves Kérdező! Látatlanban nagyon nehéz bármit is mondani, mert a diagnózist felállító orvosok vizsgálták önt, mi pedig vizsgálat nélkül nehezebb helyzetben vagyunk. Azt tudom javasolni, hogy ha jelenleg is tünetes, menjen el STD szakrendelésre egy egyetemi klinikán, és kérje, hogy feltétlenül történjen mikrobiológiai vizsgálat, ez pontos választ fog adni.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2011. március 05., 16:57; Megválaszolva: 2011. március 07., 10:03

      • Kérdések és válaszok a témakörben: