• Nemi herpesz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Jó napot!3-4honapja jött ki a nemi szervemen illetve belül a herpesz.próbáltam,már 2üveg condilynet,de semmi változás!Sokáig a páromom nem volt semmi de most 1-2 rajta is látható,de neki segit az ecsetelő.Az lenne a kérdésem,hogy lehet,hogy azért nem gyogyulok meg,mert visszafertőz,vagy egyébként sem gyogyitható?én fertöztem meg őt,vagy forditva,ezt kilehet valahogy deriteni!mivel lehet még kezelni??Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a herpesz témában

        Kedves Kérdező! Azt kideríteni a kórtörténetből lehetne, hogy ki fertőzött meg kit. Mindkettőjüknek kezelésre van szükséges STD szakrendelésen, mert valóban lehet, hogy oda-vissza fertőzik egymást.A herpeszvírus egy életen át az idegdúcokban marad, a szervezetből eltűntetni nem lehet, de kezelni lehet, hogy tünetmentes legyen.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. március 01., 20:17; Megválaszolva: 2011. március 04., 08:33

      • Kérdések és válaszok a témakörben: