• Mit csináljak?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tiszteletem! Még a téli szünetben volt egy vírus amitől 5 kilót fogytam és egyfolytában a wc-re jártam. Addig ha megettem valamit egyből fostam ki. Aztán 2-3 nap múlva már befogadta a szervezetem a kaját, de azóta is hogyha olyan hogy ha eszek valamit egyből wc-re mehetnékem van igaz nem rögtön hanem kb 30p-90p múlva akárhányszor egyek egy nap- teljesen lényegtelen. Szerintem maradt bennem a vírusból de már nem tud legyengíteni, és nem is érzem rosszul magam csak van ez a kis mellékhatás. Megjegyzem azt az 5 kilót is sikerült valahogy visszahíznom. Dokihoz nem nagyon van kedvem ezzel elmenni biztos van rá valami módszer, vény nélküli gyógyszer hogy végre elmúljon ez a dolog. Én probiotikumra gondoltam csak nem tudom hogy elég lenne-e. Vitaminokat, gyümölcsöt, zöldséget szoktam enni minden nap.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a hasmenés témában

        Kedves Kérdező! Kímélő, zsírszegény diéta (rizs, burgonya, párolt hús, párolt alma, stb.), a csípős-fűszeres ételek kerülése, kávé, alkohol kerülése, dohányzási tilalom lenne javasolt. Átmenetileg tejterméket se egyen!Csináljon egy Lactiv-kúrát is!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 22., 18:48; Megválaszolva: 2011. február 23., 15:39

      • Kérdések és válaszok a témakörben: