• Nyuszi

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A lakásunkban 3- éve nyuszit tartunk. Most 6-hónapos terhes vagyok.Kérdésem az lenne veszélyes-e a babára nézve ez a nyuszi, vagy inkább váljunk meg tőle??? (még mielőtt a baba megszületik. ) Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Rákóczi Éva válasza a fertőzés témában

        Tisztelt Hölgyem! A nyulak is közvetítenek néhány betegséget, főként hasmenéssel járó bakteriális fertőzéseket, valamint bőrfertőzést okozhatnak. A legszerencsésebb az lenne, ha a terhessége alatt nem élne egy fedél alatt a kedvencével, és akkor nem veszélyeztetné a babát sem.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2011. február 19., 19:37; Megválaszolva: 2011. március 01., 07:51

      • Kérdések és válaszok a témakörben: