• Megfázás

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szia. Nekem lassan egy hete fáj a mellkasom elmentem orvoshoz kétoldalu megfázásom volt kaptam antibiotikumot beszedtem 4napig ez volt multhéten tegnap már megint fájt megint elmentem orvoshoz és ismét antibiotikumot kaptam. Nem vagyok lázas nem köhögök nem fujjom az orromat csak letört vagyok a szemeim könnyeznek mást nem vesszek észre magamon de viszont a mellkasom cicim és hátam fáj nagyon. Mit tegyek nagyon félös vagyok ha beteg vagyok . Feküdjenek csak diéta vagy mit tegyek? Elöre is köszönöm válaszát.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a megfázás témában

        Tisztelt hölgyem! Kövesse orvosa utasításait, szedje a felírt antibiotikumot, mellette bő folyadék, C-vitamin, ágynyugalom javasolt.Probiotikumot is érdemes elkezdenie szedni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 08., 20:38; Megválaszolva: 2011. február 10., 12:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó