• Kényes?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        A betegségem a páromnál okoz tünetet. Ugyanis orális szeretkezés után mindig a szájában fájdalmas kis hólyagocskák jelentkeznek, csípő érzéssel együtt. Én nem észlelek semmilyen fertőzésre utaló tünetet a hüvelyemben, vagy kívül. Sem folyást vagy más illatot, mint ami megszokott. Ezért nem is tudom, hogy ezzel a problémával hova forduljak, nőgyógyászhoz vagy a párom fogorvoshoz. De ez a probléma már megfigyelhetően az együttlét után 1-2 nappal alakul ki. Ebben kérek segítséget és esetleg gyógymódot. Köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a szájfertőzés témában

        Kedves kérdező! Mindkettejüknek javasolt orvosi vizsgálat, önnél érdemes kenetet levenni a nőgyógyászaton, férjének fog- és szájbetegségekben jártas orvost felkeresni.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 03., 22:22; Megválaszolva: 2011. február 06., 11:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: