• Lelki eredetű láz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Szakértő! Tegnap reggel telefonáltak a bölcsiből hogy 38 fokos láza van. Azonnal mentünk az orvoshoz, nem talált nála smemit. Mire hazaértünk, kb egy óra telt el, még csak hőemelkedése sem volt. Azóta se semmi. Lehet hogy lelki oka volt? Látszólag nincs baja a bölcsivel, mosolyogva megy reggel, nem sír, nem ellenkezik. A védőnénik szerint nem történik vele semmi (de ezt nem tartom mérvadónak, mert lehet ami nekik semmi, az a fiamnak rosszul esik). Arra gondolok hogy esetleg egy csoport társa "terrorizálja". Lehet ilyesmitől láz? Tisztelettel SzA

        Dr. Csuth Ágnes válasza a láz témában

        Kedves SzA! Gyermekeknél könnyen felszökik a testhő enyhébb hatásokra is. Amennyiben ez egyszer fordult elő, akkor inkább enyha vagy kezdődő vírusfertőzésre gyanakodnék, ami jellegzetes tüneteket nem okozott, csak egy lázban nyilvánult meg.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. február 02., 21:55; Megválaszolva: 2011. február 06., 10:00

      • Kérdések és válaszok a témakörben: