• Tanácstalan gyerekorvos

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Milyen oltásokat kellene megkapni egy BPD-s volt koraszülött kisgyermeknek a kötelezőeken kívül? A gyermekorvosunk tanácstalan ez ügyben.

        Dr. Rákóczi Éva válasza a védőoltás témában

        Tisztelt Hölgyem! A BPD-s koraszülöttnek feltétlenül meg kell adni az RS vírus elleni oltást, és a pneumococcus elleni védőoltást, majd amint életkorhoz kötötten lehetséges, az influenza elleni oltás lehetőségére is gondolni kell.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2011. január 22., 03:23; Megválaszolva: 2011. január 26., 20:42

      • Kérdések és válaszok a témakörben: