• Nyirokcsomó

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves Doktor nő/úr!Az ősszel volt egy nőgyógyászati fertőzésem,konkrétan hüvelygyulladásom,kaptam rá kúpot,és egy gyenge antibiotikumot.A folyásom elmúlt,és a megduzzadt lágyéki nyirokcsomóm is kisebb lett .Azóta sincsen más tünetem,kivéve ez a nyirokcsomó duzzanat,nem túl nagy,csak a jobb oldalon észlelhető,van amikor egészen pici,van hogy kicsit nagyobb,és egyáltalán nem fáj.Általában estére lesz picit nagyobb a mérete.Ön szerint kell-e aggódnom miatta?

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nyirokcsomó témában

        A fertőzés következménye és maradványa lehet a nyirokcsomó, ha több is lenne, vagy jelentősen növekedne, mutassa meg a háziorvosnak!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2011. január 17., 21:40; Megválaszolva: 2011. január 18., 13:17

      • Kérdések és válaszok a témakörben: