• Fájó végtagok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözlöm! Édesapám 55 éves, lyme kórban szenved, ami jelenleg nem okoz nála semmilyen tüneteket hosszú évek óta. már majdnem két éve folyamatosan fájnak a lábai, úgy érzi mintha erős izomláza lenne, ami miatt sokszor a lépcső vagy a létra megmászása is nehézkes, mert úgy érzi nem viszik tovább a lábai.több kivizsgáláson is volt már, megállapították, hogy biztosan nem a lyme kór, és az izomzatával is minden rendben, nincsen kopás, vérkép és egyéb adatok is rendben. két különböző kórházban volt és mindenhol lelkiismeretesen megvizsgáltak mindent de semmi rendelleneset nem találtak. kérdésem az lenne, hogy mit lehet még ezek után tenni?előre is köszönöm a választ!

        Dr. Rákóczi Éva válasza a Lyme témában

        Tisztelt Uram! Nem értettem igazán, hogy most a Lyme-kór igazolódott, vagy nem. Javasolnék egy széleskörű ideggyógyászati vizsgálatot, amely esetleg előbbre vinné a panaszok hátterének kivizsgálását. Ha itt mindent kizártak ideggyógyászati szempontból, akkor egy reumatológiai-immunológiai vizsgálatot látnék szükségesnek.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2011. január 11., 01:27; Megválaszolva: 2011. január 20., 00:12

      • Kérdések és válaszok a témakörben:

      • Hirdetések
      • Partnereink hírei
        Tekintse meg infografikánkat, és tudjon meg többet az ajakherpeszről!
      • Hirdetések
      • Infografika és videó