• HPV kezelés időtartama

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktorno. Otthon elvegezheto fagyasztasos kezelest alkalmazok HPV virus okozta szelmolcsokon a herezacskon.korulbelul 6-7 honapja vegzem de ujbol visszaternek,1-2 hettel a kezeles utan ujra novekedni kezdenek.Mi a teendo ilyen esetben? mas modszeret kell alkalmazni> vagy mas fele tipusu anyagot? akkor ez azt is jelenti hogy a virus meg a szervezetemben van? esetleg tobb ido kell mig eltunnek a szemolcsok? Elore is koszonom a valaszat!

        Dr. Herman Tünde válasza a HPV témában

        Ecsetelő oldatokkal lehet még probálkozni, ha ez nem sikerül le kell ezeket égetni, helyi érzéstelenítésben nem fájdalmas. Immunrendszert erősítő készítményeket szedjen, hogy a szervezete le tudja küzdeni a vírust.


        Dr. Herman Tünde
        Szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Herman Tünde

        Kérdés: 2011. január 10., 15:17; Megválaszolva: 2011. január 11., 23:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: