• Férfi nemi szervi fájdalmak

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Kedves doktor úr!19 éves aggódó lány vagyok,szeretnék Ontol tanácsot kérni.A probléma-járok rendszeresen nogyógyászhoz,fogamzásgátló tablettát szedek,2éves stabil pákapcsolatom van.Szedtem huvelyi tablettákat huvelygombásodásra,ki is voltam pirosodva,de ay utobi 1 honapban ennek a gombásodásnak nem láttam jelét. Tegnap este egyutt voltam a barátommal,(óvszer nélkul).Ma délután is egyutt voltunk,de ma vmi szokatlant vettunk észre a péniszén-a kalapján--ki volt pirosodva,kicsit mintha repedezett lenne ,és viszont ha hozzá érunk vagy meg akarná mosni(zuhanyzás) akkor sokkal érzékenyebb a pénisze mint szokott.Még nem vettunk észre ilyen leváltozást.Doktor úr,a segítségét kérném,hogy mi tévok legyunk? Kérem segítsen nekunk.Egyszer a nogyógyászom írt fel nekunk Canesten krémet,az is jó erre? vagy mit vegyunk esetleg? Válaszát elore is koszonjuk..S.Lucia

        Dr. Csuth Ágnes válasza a nemi betegség témában

        Kedves Lucia! A párjánal Lomexint, önnek Gynoxin kúpot javaslok. Ha visszatérne a panasz vagy nem múlna, mindketten STD szakrendelést keressenek fel!


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 26., 22:18; Megválaszolva: 2010. december 28., 17:15

      • Kérdések és válaszok a témakörben: