• Viszkető fehér hólyagok a péniszen

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt doktornő/úr! Néhány hónapja kezdtem el rendszeres nemi életet élni a barátnőmmel. Ő előttem eddig 3 fiúval feküdt le és eddig nem volt semmi nemi betegsége, én pedig csak vele. Mindig használunk óvszert, de rövid ideig minimális mozgással gumi nélkül is szoktam benne lenni hogy érezzük egymást. Eddig nem volt ezzel semmi probléma, de az utolsó szeretkezésünk után 2 nappal elkezdett viszketni a péniszem. Először csak vörös volt a makkom egy része, majd másnapra (mára) apró fehér hólyagok jelentek meg a makkomon és a környező bőrfelületen. Nagyon viszket állandóan, a bőröm picit meg van duzzadva és teljesen száraz. Mitől lehet ez? Mit javasol? Lehet esetleg a túlzottan savas hüvelyváladéktól? Miután kivettem a lányból a péniszem és a váladéka a hasamra folyt csípte a bőrömet. Az előző alkalmaknál nem tapasztaltunk hasonlót és minden rendben volt. Mellékelek hozzá egy képet, kinagyítva jól látszanak a fehér hólyagocskák. A segítséget előre is köszönöm!

        Dr. Bodnár Edina válasza a nemi betegség témában

        Gombás fertőzés okozhatja a tüneteket. Használjon Gynoxin krémet naponta 2x 2-4 héten keresztül.


        Kérdés: 2010. december 25., 14:54; Megválaszolva: 2010. december 28., 15:38

      • Kérdések és válaszok a témakörben: