• Szédülés meghűlés után

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor úr/Doktor nő! Kb. 1,5-2 hete egy eléggé erős megfázásom, meghűlésem volt, mára már kigyógyultam belőle teljesen, de kb. 1 hete szédülök és sokszor fáradtnak érzem magam. Tavaly év elején is volt ilyen, hogy megfázás után 2-3 hétig szédültem, de szinte folyamatosan, aztán elmúlt magától. Barátom is ugyan akkor volt megfázva és ő is néha-néha szédül, mondjuk én szinte folyamatosan, ő csak szakaszosan. Lehet ez az egész attól, hogy ez nem egyszerű megfázás volt, hanem vírusos és ez lenne a szövődménye? Vagy mitől lehet ez az egész szédüléses dolog? Válaszát előre is köszönöm!!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a vírusfertőzés témában

        Kedves Kérdező! Akár vérnyomás-probléma, vérszegénység is okozhatja, de neurológiai vagy egyéb belgyógyászati ok is kiválthat szédülést, ha még panaszos, forduljon háziorvosához.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 22., 19:53; Megválaszolva: 2010. december 27., 20:41

      • Kérdések és válaszok a témakörben: