• Vírusok

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Mai nap folyamán több ember is köszöntött, és arcra kaptam tőlük puszit. Az egyik csak utólag árulta el, hogy vírusos felsőlégúti megbetegedése van. Kérdésem az lenne, hogy arcra adott puszival is el lehet-e kapni a vírusokat? Az immunrendszerem most nagyon gyenge, nem erősítettem semmivel. Válaszát előre is köszönöm!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a légúti fertőzés témában

        Kedves kérdező! Igen, el lehet. De azt megmondani, hogy ön elkapta-e, sajnos előre nem lehet. Szedjen multivitamint és csináljon probiotikum-kúrát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. december 14., 13:15; Megválaszolva: 2010. december 16., 14:25

      • Kérdések és válaszok a témakörben: