• Hurutos köhögés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt DrNő/Úr!Segitséget szeretnék kérni Önöktöl,a lányom 3 éves és nagyon sokszor hurutos köhögése van,jelenleg pár napja éjjel köhög ,hirtelen fellépö köhögés,majd reggel is rájön.Más tünete nincs,nem folyik az orra,nem lázas.Adom neki a Multi tabs Immuno kidet 2 naponta 1 szemetMióta közösségbe járcs.napközi oviban,állandóan hörghuruta van .Érdeklödni szeretnék hallottam ,hogy van az utifü echinacea c vitaminnal szirup az segitene valamit,hogy ne kapjon el mindent?És azt lehet adni állandóan vagy ha beteg?Köszönöm elöre is válaszát.

        Dr. Balogh Andrea válasza a hurutos köhögés témában

        Kedves Kérdező! Az echinacea szirupot nyugodtan lehet adni hosszabb időn keresztül is az immunrendszer erősítésére, illetve golyócskák formájában is kapható. Ki lehet egészíteni Engystollal illetve heti 1 oscillococcinummal a jobb immunerősség elérése végett. Tisztelettel: Dr. Balogh Andrea gyermekorvos


        Kérdés: 2010. október 28., 18:05; Megválaszolva: 2010. november 02., 18:26

      • Kérdések és válaszok a témakörben: