• Szemölcs

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktornő! A kérdésem az,hogy nemiszervi szemölcsök jöttek ki a végbelem mellett 1db,de a hüvelynél vagyis a bemeneten kívül több is lett.Milyen orvoshos kell menni,de félek,hogy a férjem megtudja,lehet ezt titokban tartani? Vagy ottholi kezeléssel eltüntetni? Köszönöm válaszát!!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a condyloma témában

        Kedves kérdező! Mindenképp javasolt nőgyógyászhoz fordulnia, otthoni kezelés nem hatékony megoldás. Ha HPV okozta szemölcsökről van szó, a partner is megfertőződhet, erről tudnia kell.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes
        PharmaPlaza

        Kérdés: 2010. október 24., 13:53; Megválaszolva: 2010. október 25., 12:05

        Tudjon meg többet: condyloma
      • Kérdések és válaszok a témakörben:
        Jó napot! Én azzal a kérdéssel fordulnék Önhöz, hogy pár hónapja HPV-t diagnosztizáltak nálam, a 6-os, illetve a 11-es típust. Azonban ezt kezelték, és a szemölcseim elmúltak (aktív fertőzés elmúlt). Isoprinosine-t továbbra is szedek, az...
        Üdvözlöm! A napokban volt egy egyèjszakàs kalandom egy ismeretlen nôvel. A közösüléshez hasznàltunk óvszert, viszont a hölgy sajàt magàt megujjazta majd vègül kèzzel elègített ki, gumi ovszer nèlkül. Valószínü hogy a testnedve...
        Tisztelt dr !Gabor vagyok 39 eves barany himlos vagy ovsomoros voltam kaptam antibiotikumot a betegsegre ell is mult de.a nyirok csomok meg mindig bevannak dagadva ez normalis vagy nem ,mert nagyon felek .koszonom a valaszat
        Jonapot! Egy fontos kerdesel fordulok magukhoz, kerem segicsenek amiben tudnak irjak le es mitévö legyek ??!!!! A baratnomrol kiderult hogy prostitualt, lefekudtem vele hasznaltunk gumit de veres valadek volt a gumin... megilyedtem nagyon es nem tudom...
        Tegnap voltam fodrásznál. A fodrász miközben vágta ollóval a hajamat elvágta a fülem, amiből eléggé folyt a vér. Az eszközöket nem hiszem hogy elég gyakran takarítják! Kaphatok e el valami fertőzést így, pl Hiv fertőzés? Fodrász mondta...
        Tisztel Doktor úr! Március végén csókolóztam egy olyan fiúval, akiről kiderült, hogy vérzett a fogínye. Pár héttel később egyik nap úgy ébredtem, hogy kicsit fájt a hasam, gyengének éreztem magam és megduzzadt két nyirokcsomó a...
        Tisztelt Doktor Úr! Korábban megnyugtatóan reagált egy kérdésemre a helicobacter fertőzés lehetőségével kapcsolatban, amit ezúton is köszönök. A kérdés azonban továbbra sem teljesen tiszta számomra, viszont a családban előforduló...
        Tisztelt Doktor Úr! Egy hónapja mentem el nőgyógyászhoz mivel csípő, viszkető érzésem volt és sárgás (szagtalan) folyásom. Ekkor a hüvelykenet batériumot és gombát is kimotatott, Supplin-t(5 napig 2x1) és Femiflo-t (4db-os) írt fel az...
        Tisztelt Doktor úr! A HPV fertőzésről szeretnék többet megtudni.Fél éve élek párkapcsolatban,nekem a jelenlegi párom az első,neki voltak előttem kapcsolatai.CML-es beteg vagyok immunhiánnyal,és rettegek a HPV fertőzéstől.Ön szerint...
        Tisztelt Dr. Pék Tamás! A következő kérdéssel szeretnék Önhöz fordulni: Sajnos nem voltam elég elővigyázatos. A vonaton sietve kellett elmennem a mosdóba tampont cserélni és sajnos nem mostam előtte kezet. Előtte kértem ismeretlentől...
        Tisztelt Doktor Úr! Hónap elején meglátogattam egy örömlányt. Aktus nem volt, mert nem akart működni megfelelően a szerszámom, de úgy akart felizgatni, hogy mikor a hátamon feküdtem, akkor ő fel-alá csúszkált a péniszemen úgy, hogy...
        Tisztelt Doktor Úr! A feltöltött képen csatolom a western blot szerológiámat. Szeretném megkérdezni, hogy az eredményeket Ön hogyan értelmezi. Lyme kórom van? Ismételjek laborvizsgálatot? Ha igen, akkor melyik tesztet javasolja? Időben,...
        Tisztelt Dr. Úr ! Életemben elöszőr nem védekeztem, egy újonnan megismert lánynál, megijedtem eléggé mert kiderült egy időben sűrűn váltogatta a partnerét. ( egy életre megtanultam a leckét, még egyszer ezt a stresszelést nem szeretném...
        Tisztelt Dr. Szalóczy Péter 7 hónapja vagyok kapcsolatban és 3 hete voltam elöször nőgyógyásznál. Azt mondta, hogy chlamydiám van. Irja hogy védekezés nélkül lehet elkapni. Ebben a 7 hónapban csak a páromal voltam. Elöte volt még egy...
        Tisztelt Doktor Úr/Doktornő! Az szeretném kérdezni, hogy a következő cselekmények, események során elkaphattam-e a HIV-et? Lehet, hogy kissé banálisnak tűnnek, de nagyon félek. 1. Egy hostel udvarán felborítottam egy hamust, majd...
        Tisztelt Doktor Úr/Nő! A betegségem a következő: 1 hónappal ezelőtt kezdődött fülviszketéssel (belül), utána volt egy 39 fokos, náthával kezdődő betegségem, amiből most már csak a ritka felszakadt köhögés maradt. Közben végig a...
        Tisztelt Doktor Úr! Kérdésem a következő: a helicobacter pylori évekig képes-e életben maradni egy tárgyon, és fertőzni. Úgy tudom, hogy vannak baktériumok, amelyek képesek száraz körülmények között is túlélni. A kérdés oka elég...
        30 eves vagyok amerikaban elek!!! 6 honapja voltam nogyogyaszati vizsgalaton akkor candida albicans es gardnerellat diagnosztizaltak.... clindamicyn 2%-ot irtak fel ( 7 naposat) a kezeles utan par nappal ujbol visszatertek a tunetek ( nagyon suru feher folyas...
        T.Doktor Úr! 1 éve diagnosztizáltak nálam HPV-t.Tipizálás nem történt, mert a rákszűrés P2-es lett.Legutóbbi eredményem szerint sikerült legyőznöm a vírus,de most kérdésessé vált,hogy párom elkapta-e tőlem. Elég gyakoriak az...
        Tisztelt Doktor Úr! Óvodás gyerekeim pontosan 2 hét különbséggel lettek bárányhimlősek. Én korábban biztosan nem estem át ezen a betegségen. A másodikként megbetegedett gyerek első tüneteinek jelentkezése óta már 4 hét eltelt. Várható...