• Férfi Candida gyanúval hová fordulhat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        TiszteltDr.Úr/Nő. Az volna a kérdésem, hogy a candida betegség kiderítésével férfiaknál mely orvosterület foglalkozik, és kiderítéséhez milyen orvoshoz kell fordulni?A páromnak Candida betegséget állapítottak meg kapott rá két szem kapszulát és megszüntek a tünetei.Az volna még a kérdésem, hogy én elkaphattam-e tőle, ha csak óvszerrel szeretkezünk a fehérneműk külön vannak mosva illetve vasalva.Nyállal illetve csókkal tejedhet-e.,vagy esetleg más ruhaneművel esetleg közös Wc,Zuhanyzó.Többször volt már sajnos prosztata gyulladásom az évek során ,ezért is félek az ilyen jellegú betegségektől.Válaszát előre is köszönöm.

        WEBBeteg szakértő válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Kérdező! Nőknél gyakoribb a gombás fertőzés az anatómiai viszonyok különbözősége miatt, férfiaknál ritkább. A jellemző tünetek: A péniszen, a makkon és a fityma belső felszínén a bőr vörös és viszket Gyakran égő érzés lép fel. A makk mögötti redőben fehéres, sárgás váladék gyűlik össze, mely könnyen letörölhető. Ha ilyen panasz van, vagy a barátnőnél első kezelés után visszatértek a panaszok, akkor kell önt kezelni.Urológia vagy STD szakrendelés foglalkozik a témával.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. október 17., 17:42; Megválaszolva: 2010. október 19., 14:20

      • Kérdések és válaszok a témakörben: