• Nemi egészség gond

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Üdvözletem Dr.nő, Dr.Úr! Tartós kapcsolatban vagyunk a barátnőmmel évek óta. Az utóbbi időben aktus után észrevettem,hogy a himvesszőm makkja bevörösödik és mikor a vörös szin elmúlik (pár óra)kis-piros pöttyöcskék jelennek meg rajta. Voltam trichomonas Vaginalis teszten a kórházban és negativ lett. Csak a barátnőmmel élek nemi életet,más személyel nem. Mit tettszik ajánlani kedves Dr.Nő,Dr.Úr erre a problémánkra? Tisztelettel Tamás

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Tamás! Próbáljon meg Lomexint használni, a partnerének is javasolt Gynoxin hüvelykúp.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. október 10., 22:15; Megválaszolva: 2010. október 12., 13:09

      • Kérdések és válaszok a témakörben: