• Tartós hőemelkedés gyulladást mutat?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor nő/úr! Olyan problémával fordulok Önhöz, amit az elmúlt pár hétben észleltem magamon egy megfázásos megbetegedés után. Miután kigyógyultam belőle észrevettem alkalmanként, hogy hőemelkedésem van (37 °C), de annak tulajdonítottam, hogy biztosan még nem gyógyultam meg teljesen. Azonban az elmúlt 2-3 hétben semmilyen más tünet nélkül minden nap jelentkezik nálam a hőemelkedés, amit úgy veszek észre, hogy érzem, nagyon melegem van. Ez a nap bármely szakaszában előfordulhat, akár többször is és általában 37 °C és 37,5 °C között mozog. Lehetséges, hogy valamiféle gyulladás van a szervezetemben? Hogy lehetne kideríteni, hogy mi ez? Előre is köszönöm válaszát!

        WEBBeteg szakértő válasza a hőemelkedés témában

        Tisztelt Hölgyem! A hőemelkedés oka úgy deríthető ki, ha első körben egy rutin vérvétel is történik, vizelet vizsgálattal. Javaslom, keresse fel háziorvosát, vagy egy belgyógyászati szakrendelést, mert Önt meg is kell vizsgálni, és ezekkel az eredményekkel együtt lehet véleményt mondani a hőemelkedés hátteréről.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. október 10., 14:09; Megválaszolva: 2010. október 21., 10:44

      • Kérdések és válaszok a témakörben: