• Hüvelygomba kezelése menstruáció idején

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt szakértő! Sokszor van hüvelygomba okozta problémám,mondhatni elég tapasztalattal rendelkezem ezen a téren. Jelenleg az a problémám,hogy jelenleg is ezzel küszködöm,de ahogyan ez jelentkezett,megjött a havi vérzésem is,ilyenkor kúpot nem tanácsos alkalmazni ismereteim szerint,de akkor mi a helyes kezelési mód ilyenkor,mert így még sosem jártam,viszont a menstruációs kellemetlenségei mellett még ezzel is küzdenem kell,megkeseríti a napomat,napjaimat.Mit javasol? Várom válaszát! Köszönettel

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Hölgyem! Szinte önnek találták ki az Ellen nevű probiotikumos tampont. Próbálja ki, ez segít a normál flóra helyreállításában, így segít abban is, hogy leküzdhető legyen a gombás fertőzés. A menses elteltével menjen a gombaellenes kezelés.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. szeptember 12., 21:46; Megválaszolva: 2010. szeptember 15., 14:06

      • Kérdések és válaszok a témakörben: