• HPV

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Szep napot! lassan egy 1eve lesz oktoberban hoyg a nogyogyaszom hpv p3 L-sil-t egyeb hamelvaltozas nelkul diagnosztizalt,5-6honaponkent jarok kontrolara ami nem roszabodott ,de engem idegesit hoyg nem-e kene valamit szednem ugyanis a doktor ur azt mondta hyog nem kell mert az magatol is elmulhat.De en felek nehoyg rosszabb legyen az eredmeny .On mit tanacsol hoyg varjak es tenyleg elmulhat magatol?2honapja voltam es azt mondta javulast lat ,menji ido kell hoyg tisztara kigyogyuljak belole?Valaszat nagyon szepen koszonom

        Dr. Bodnár Edina válasza a hpv témában

        Spontán gyógyulás gyakran előfordul, de az Isoprinosine tabletta szedése gyorsíthatja a folyamatot.


        Kérdés: 2010. augusztus 25., 16:24; Megválaszolva: 2010. augusztus 26., 18:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: