• Mit tegyek a herpeszeimmel?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Dr.úr/ nő! Már gyerekkorom óta szenvedek a herpesz vírustól. Sokszor kijött,volt,hogy az orrom mellett volt,és alig akart elmúlni. Eleinte segítettek a krémek,tényleg rengeteg félét kipróbáltam,de csak ideglenesen voltak jók,utána hatástalannak bizonyultak. A fogkrém sem minden esetben hatásos...hiába... Szedtem szájon át kapszulát is rá,sokáig,eleinte az is jó volt,aztán már az se használt. Most újabban tapaszt használok,ami eddig nagyon jónak bizonyult. Mostanában a menstruációm miatt jönnek ki,általában 3 vagy 4...kipirosodik a szám teljesen,ég,viszket. Már nem tudom,hogy mit tegyek velük,már a tapasz sem akadályozza meg,pedig már a legelején észrevettem,mikor égett. Kit keressek fel ez ügyben,mit kaphatnék rá? Olyan kellemetlen,hogy a menszesz miatt minden 28. napban herpeszek virítanak a számon. Csak ilyenkor szoktak kijönni,szinte sosem vagyok lázas,ha előfordul is,ami elég ritka,akkor sem jön ki,ha náthás leszek,akkor sem jön ki... Van valami speciális gyógyszer rá???Tudom,hogy a vírust sosem tudom kiűzni a szervezetemből,de valami megoldás csak van,amivel visszatudom tartani.. Előre is köszönöm válaszát és segítségét!!!

        Dr. Bodnár Edina válasza a herpesz témában

        Szedjen Lizin tablettát, és 2x400mg acyclovir tablettát 1 éven keresztül.


        Kérdés: 2010. augusztus 04., 12:05; Megválaszolva: 2010. augusztus 04., 20:45

      • Kérdések és válaszok a témakörben: