• Elvaltozasok a nemi szerven

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Udvozlok mindenkit!lenne egy kerdesem: elvaltozast vettem eszre a nemi szervemen s nem tudom eldonteni hogy komoly vagy sem a problema!nemreg a baratnom szolt hogy candidalya van s hogy hasznaljak egy kenocsot a visszafertozes elkerulese miatt!Akkor ugy tunt el is mult de most par egyuttlet utan a nemi szervemen apro pattanasszeru pottyoket tapasztaltam ami neha viszketest okoz de nem faj!fogalmam sincs hogy mihez kezdjek ezert fordultam onokhoz segitsegert!elore is koszonom a valaszukat!

        Dr. Csuth Ágnes válasza a pénisz fertőzés témában

        Tisztelt Kérdező! A tünetek oka lehet allergia, irritációs, gombás és bakteriális fertőzés. Mivel a leggyakoribb a gombás fertőzés, használjon Canesten kenőcsöt. Amennyiben egy hét alatt nem javul fel kell keresni urológiai vagy bőrgyógyászati szakrendelést. Partnere is kezelje magát.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 28., 21:21; Megválaszolva: 2010. július 30., 12:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: