• Nagyon kérem, tessék megmondani, hogy van HCV a májamon?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        kedves Doktorno! bocsanat a gyakori zavarasert, de en arra lennek kivancsi valojaban van HCV virus fertozesem a vereredmenyekbol koveztkeztetve. Van egy olyan lelet eredmenyem hogy: Anti-HCV mennyisegileg>8,00 POZITIV. Tovabba a TGO 37,85U/l es TGP 72.58U/l Nagyon kerem tessek valaszolni. Koszonettel es Tisztelettel

        Dr. Rákóczi Éva válasza a hepatitis C témában

        Tisztelt Hölgyem/Uram! A májenzimek egyike aktivitást jelez. A fertőzés pontos megítélése céljából vírus kópiaszámot lenne célszerű vizsgálni, ez igazolhatná pontosan az akut fertőzést. Hepatológiai szakrendelésen ez elvégezhető.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2010. július 17., 21:40; Megválaszolva: 2010. július 30., 14:37

      • Kérdések és válaszok a témakörben: