• Mi lehet a baj? Erős derék-csípőtáji fájdalmakés magas láz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő 6hete kezdődött a betegeskedésem. Nagyon erős derék-csípőtáji fájdalmakkal, és magas lázzal a háziorvosom elküldött nőgyógyászhoz, aki elküldött urulógushoz, végül visszaküldtek a nőgyógyászhoz, aki petefészek gyulladással kezelt. Nem derítették ki pontosan mi a bajom.Erős antibiotikumot kaptam, aminek a beszedése után "meggyógyultam". Nem egészen két hétre rá, magas lázzal ismét ágynak estem-csak most torokgyulladással. Azóta is köhögök. Nem szedtem antibiotikumot, de részlegesen meggyógyultam. Még egy héttel később vagyis múlthéten, megismétlődött ugyanaz ami először derékfájás, még magasabb, majdnem 40 fokos lázzal, és most hányás-hányinger is társult mellé. Rögtön a nőgyógyászhoz mentem, onnan a sebészetre és onnan megint az urulógiára. Alaposon megultrahangoztak a sebészeten és az urulógián is. De csak a véremből tudták kimutatni, hogy valahol gyulladásom van. Megint antibiotikumot szedek, és javulok. Iszonyatos volt ez a 6 hét. Nagyon elkeseredett vagyok, és nagyon félek, hogy ismét beteg leszek. Alapvetően egészséges voltam. Most viszont senki sem tudja mi lehet az alapvető probléma. Mi lehet a bajom? Kérem, ha tudnak javasolni valamit, mit tegyek ezután segítsenek! Tisztelettel: B.

        WEBBeteg szakértő válasza a fertőző betegség témában

        Kedves Hölgyem! A deréktájéki fájdalom,láz hátterében, ha urológiai és nőgyógyászati ok kizárható volt, csont-ízületi eredetet kell kutatni. Javaslom,első körben belgyógyászati vizsgálatra menjen, mert bél eredetű probléma is lehet a háttérben, majd keressen fel reumatológiai rendelést.


        WEBBeteg szerkesztőség

        Kérdés: 2010. július 12., 01:12; Megválaszolva: 2010. július 30., 14:30

      • Kérdések és válaszok a témakörben: