• NYAKI FÁJDALOM OKA?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        ÜDV,EPSTEIN BARR VIRUS VAN A NYAKAMON,MÁR 2.HETE SZEDEM RÁ A TERVIRAN 200MG.OS TABLETTÁT NAPI 4 SZER,.ÉSMÉG MINDIG FÁJ NYAKAM ÉS SZÉDELGEK GYENGE VAGYOK,.KOPÁS IS VAN A NYAON ÉS IZOMCSOMOK,.MILEHET MÉG A PROBLÉMA?LEHET HOGY GOC IS VAN NYAKAMON?MAJD LESSZ NYAKI MRI VIZSGÁLAT ,EZ REMÉLEM MÉG KIFOGJA MUTATNI HOGY MIÉRT VAGYOK MÉG MINDIG NEMJOL..MÉG MILYEN VIZSGÁLAT KELLENE?DUZZADTAK A NYAKI EREK,LEHET HOGY HÁTULROL JÖN?A VIRUS MIKOR FOG ELMULNI?ELÉG RÉG VAGYOK MÁRILYEN ÁLLAPOTBAN,.MINDIG FÁRADTNAK ÉRZEM MAGAM,GYOGYSZER MELLÉK HATÁSA IS LEHETSÉGES?VÁROM MIHAMARABBI VÁLASZÁT,.KÖSZÖNÖM,.B.ERZSÉBET.

        Dr. Rákóczi Éva válasza a vírusfertőzés témában

        Tisztelt Erzsébet! Az EBV vírus igen sokáig képes legyengíteni a szervezet immunrendszerét, és emiatt ne csodálkozzon, ha a tünetek sokáig fennállnak. A gyógyszernek is lehet legyengítő mellékhatása, mindenképpen értekezzen orvosával, vajon kell-e azt még tovább szednie. A nyaki nyirokcsomóknak lassacskán vissza kell húzódniuk, ha mégsem így történne, hematológiai vizsgálatot javaslok.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2010. július 10., 18:34; Megválaszolva: 2010. július 17., 19:23

      • Kérdések és válaszok a témakörben: