• Pénisz

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr / Nő! Pár napja észrevettem hogy a a fitymámon a makk pereme alatt váladék kezdett folyni. Valamint a fitymafékem érzékeny, néha csíp is. Vizeletemben nem láttam semmilyen elváltozást. Körülbelül 1 hete tart ez az állapot, kamillás és betadine-os vizes oldatban mosogattam, ami mérsékelte a tüneteket, de sajnos újra előjöttek a problémák, kiegészülve pár piros nagyobb folttal a makkomon. Szexuális aktusnál óvszerrel védekezem. Nem merek elmenni orvoshoz, kérem segítsen mi lehet a probléma. Talán gombás fertőzés? (ha muszáj képet is tudok csatolni legközelebb) Üdvözlettel B. Csaba

        Dr. Csuth Ágnes válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Csaba! Megpróbálható egy hétig gombaellenes kezelés, pl. Lomexin, de ha 1 hét alatt sem javul, nem nélkülözhető az orvosi vizsgálat, mert több kórokozó szóba jöhet.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. július 10., 18:19; Megválaszolva: 2010. július 12., 10:05

      • Kérdések és válaszok a témakörben: