• Toxoplasma

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        miennyire veszélyes a magaztra Igm 1,6? előtte vették le akkor igg pozit volt igm pedig kétes utána igg 59!ml igm 1,6 semmi bajom nem volt semilyen nyirokcsomo nem jenetkezett nem is voltam beteg.most szedem rovamycint azt irt ki doki.én arra lennék kiváncsi hogy a magzatnak semmi baja nem lesz?azt mondták nekem hogy semmi gonr nem lesz.nagyon aggódom most vagy 19 hetes kismama.16hetesen vették le a toxoplasmát.köszön hogy válaszolt. vrom erre is a válaszát!

        Dr. Rákóczi Éva válasza a toxoplasma témában

        Tisztelt Hölgyem! A fenti eredmények, illetve a tünetmnetessége alapján a friss toxoplazma fertőzés nem valószínű, így a magzatot sem fenyegeti veszély. 100%-ban nyilatkozni én sem tudok, de az eredmények megnyugtatóak, és mivel az IgG már korábban pozitív volt, ez azt jelenti, van olyan antitestje, ami azt mutatja, hogy korábban esett át a fertőzésen.


        Dr. Rákóczi Éva
        infektológus

        Dr. Rákóczi Éva

        Kérdés: 2010. július 08., 20:10; Megválaszolva: 2010. július 17., 19:22

      • Kérdések és válaszok a témakörben: