• Mi lehet?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő! Az lenne a problémám, hogy már második napja folyamatos fejfájásom van, ami gyomorfájással és hasmenéssel társul. Sokat iszok, mert tudtommal fontos inni a hasmenéskor, a kiszáradás veszélye miatt. Enni sem ettem olyat amitől bajom lehetne, tudtommal (a vasárnapi ebédből ettem) és a tej sem volt savanyú vagy romlott, szóval nem igazán tudom, hogy ez most egy vírusos betegség, vagy csak valami gyomorrontás szerű. Hányingerem nincs. A családban pedig csak egyszerű megfázás volt a közelmúltban (múlthéten volt beteg a nevelőapám, most pedig az öcsém, de nem volt hasonló tünetük mint nekem) ezért szeretném a segítségét kérni, hogy milyen betegségről lehet szó, esetleg hogy szedhetek e gyógyszert itthon (hasfogó, fejfájásra fájdalomcsillapító, stb.), vagy menjek inkább háziorvoshoz. (csak akkor szeretnék orvoshoz fordulni ha mindenképpen valami komolyabb betegségről van szó) Elég ritkán vagyok beteg, leszámítva az egyszerű megfázást. Válaszát előre is köszönöm.

        Dr. Csuth Ágnes válasza a fertőző betegség témában

        Egy bélfertőzés okozhatja panaszát. Ha lázas vagy kiütéses lesz, vagy ha a következő napokban sem javulnak tünetei, akkor forduljon orvoshoz. Addig bő folyadék, kímélő diéta javasolt.


        Dr. Csuth Ágnes
        családorvos

        Dr. Csuth Ágnes

        Kérdés: 2010. június 29., 10:47; Megválaszolva: 2010. június 30., 11:10

      • Kérdések és válaszok a témakörben: