• Kiújuló gombás fertőzés

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Hello azt szeretnem kerdezni, hogy evek ota szenvedek az ujbol kiujulo szemeremviszketesek miatt eddig gombas fertozessel kezelt minden orvos akinel voltam .De nem tudott egyik sem segiteni mert ujra es ujra kiujul.A kerdesem az lenne hogy lehet e ez herpesz genitalis( attol fuggetlenul hogy nem voltak eddig holyagocskak rajtam)es milyen vizsgalatot vegezzek el hogy megbizonyosodjam felole. valaszat elore is koszonom

        Dr. Deli Tamás válasza a herpesz témában

        Hello hólyagok, hőemelkedés és szinte elviselhetetlen fájdalom nélkül nem valószínű a herpes genitalis, a javasolt eljárás ennek megerősítésére nőgyógyászati vizsgálat.


        Dr. Deli Tamás
        szülész-nőgyógyász szakorvos

        Dr. Deli Tamás

        Kérdés: 2010. június 17., 17:10; Megválaszolva: 2010. június 26., 19:35

      • Kérdések és válaszok a témakörben: