• Mit tegyek

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Úr/Nő

        Egy olyan problémával furdulok önökhöz,hogy kb.1éve a péniszem tövén vörös kiszáradt néha viszketö foltok jelentkeztek.Voltam börgyogyásznál Pimafucort irt fel kenegetem el is mult,de miután együtt voltam a páromal kiujult.Lehet,hogy megfertőztem és mindig vissza fertőz?Esetleg neki is kelene valmit szedni vagy kenegetni?

        Előre is Köszönöm!

        WEBBeteg szakértő válasza a gombás fertőzés témában

        Kedves Kérdező!

        Ez esetben valóban felmerül, hogy oda-vissza fertőzik egymást. A barátnőjének és önnek egy időben javasolt gombaellenes kezelés.Pl. ön használjon Lomexint, barátnője Canesten kombit.



        Kérdés: 2010-06-15 10:59:38; Megválaszolva: 2010. június 15., 10:59

      • Kérdések és válaszok a témakörben: