• Lehet fertőzést kapni?

        Legfrissebb cikkek a témában
         
        Gyakori kérdések

        Tisztelt Doktor Nő/Úr! Körübelül fél évvel ezelött egy üvegböl készült segédeszközzel kiprobáltam az anális szexet. Minden elövigyázatosság ellenére került rá székletmaradvány, amit utána szappannal lemostam a higiéniát szem elött tartva. Ezek után az eszköz a fiok mélyére került és feledésbe is merült. Most ujra elövettem,de nem análisan hanem hüvelybe helyezve használtam.Csak ezután jutott eszembe hogy korábban "máshol" használtam. Lehet valami fertözést kapni? (hormonmentes spirál van felhelyezve majdnem 1 éve,eddig semmi fertözéses-gyulladásos probléma nem volt)

        WEBBeteg szakértő válasza a hüvelyfertőzés témában

        Kedves Kérdező!

        Az üvegen lehetett bármilyen szennyeződés, ezek feljuthattak a hüvelybe, és okozhattak fertőzést. Ha bármiylen folyást, viszketést, egyéb gyulladásos jelet észlel, forduljon nőgyógyászhoz!



        Kérdés: 2010-06-10 16:01:37; Megválaszolva: 2010. június 10., 16:01

      • Kérdések és válaszok a témakörben: